Adatvédelmi Nyilatkozat

A Cybergastro Zrt. a KAJAHU étterem és a www.kajahu.com honlap üzemeltetője kijelenti, hogy tiszteletben tartja a www.kajahu.com honlapon regisztráltak bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az on-line rendeléssel kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

A regisztráció során megadott adatokat a Cybergastro Zrt. kívül álló személyek részére nem közli, azokat nyilvánosságra nem hozza. A nyilvántartott adatokhoz csak a Cybergastro Zrt. felelős munkatársai férhetnek hozzá.

A látogatási adatok, melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Felelősség

A Cybergastro Zrt.-től rendelt ételek és italok alapanyagai külső beszerzésből származnak, melyek nyomokban mogyorót, magvakat, csontokat és egyéb csonthéjas származékokat tartalmazhatnak. Bár a Cybergastro Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelőhöz minden tekintetben kifogástalan termék kerülhessen, az esetleges károkért felelősséget nem vállal. A vendég ennek tudomásul vételét ugyancsak elismeri a Felhasználási Feltételek elfogadásával.

Regisztráció hírlevél szolgáltatásra
A Cybergastro Zrt. a www.kajahu.com honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül érdeklődő ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a KAJAHU étterem tevékenységéről, szolgáltatásairól és az ehhez kapcsolódó friss hírekről.

A Cybergastro Zrt. elektronikus hírlevél szolgáltatásában való részvételhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. Az általános regisztrációval egyidejűleg az ügyfél adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás a honlapon elhelyezett űrlapok, formanyomtatványok kitöltésével történik.

Adatszolgáltatás esetén az ügyfél adatainak megadása minden esetben önkéntes.

Az ügyfél az elektronikus hírlevél szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, és ezáltal töröltetheti az összes nyilvántartott adatát az info@kajahu.com e-mail címre küldött, regisztráció törlésére irányuló kérése alapján.

Az e-mail címek addig maradnak az adatbázisban, amíg az ügyfél le nem iratkozik.
Asztalfoglalás:
Asztalfoglalás csak előzetes regisztráció alapján létesíthető a www.kajahu.com oldalon a szolgáltatások zökkenőmentes biztosítása érdekében.

KAJAHU Cybergastro Club - törzsvásárlói program

A KAJAHU Cybergastro Club – regisztráció esetén – az alábbi kedvezményeket nyújtja tagjainak:

Online vagy éttermi rendelés esetén, az adott rendelés végösszege után, a Club tagja automatikus Clubpont jóváírásban részesül a Club egyenlegén.

1 Clubpont = 100 Ft.

A jóváírás mértéke 2012 május 1.-én visszavonásig:

Online rendelések/személyes fogyasztások összértéke: kedvezmény

1 – 20.000 Ft: 4%

20.001 – 30.000 Ft : 5%

30.001 – 40.000 Ft: 6%

40.001 – 50.000 Ft : 7%

50.001 – 60.000 Ft: 8%

60.001 – 70.000 Ft: 9%

70.001 – 10%

Clubegyenleget a rendeléskor felhasznált clubpontokkal csökkentett végösszeg után jóváírt
clubpontokkal lehet gyarapítani.

A regisztrált Clubtagok hozzájárulnak, hogy a KAJAHU Cybergastro Club hírlevélben és egyéb
úton tájékoztassa Clubtagjait a Club aktuális híreiről.

A KAJAHU Cybergastro Club a regisztrált természetes és jogi személyek adatait harmadik
személynek nem adja ki.

A Clubpontok az egyéni Clubegyenlegeken gyűjthetők és a jóváírást követően részben vagy egészben felhasználhatók.

A Clubpontok csak a regisztrált természetes vagy jogi személy részére nyújtanak kedvezményeket, a KAJAHU Cybergastro Club munkatársai felhasználás előtt csak a Club által adott regisztrációs számot ellenőrzik, a regisztrációs szám ellenőrzése után minden további kontroll nélkül igénybe vehető a jóváírt kedvezmény.

A KAJAHU Cybergastro Club fenntartja magának a jogot, hogy minden külön értesítés nélkül , a jóváírások feltételein egyoldalúan változtasson vagy a jóváírásokat megszüntesse .

A Club tagja regisztrálásával egyidejűleg lemond minden követeléséről abban az esetben, ha a KAJAHU Cybergastro Club a jóváírások feltételein egyoldalúan változtatott vagy megszüntette azokat.

A jóváírások következtében képződő egyenleg pénzre át nem váltható , más kedvezménnyel össze nem vonható.